Makelaar Rolde

Rolde is een plaats in de provincie Drenthe, bekend om zijn pittoreske dorpskern en historische hunebedden. Het biedt een rustige woonomgeving met een goede balans tussen cultuurhistorie en natuurschoon.

Neem meteen contact op
Ben je op zoek naar een makelaar in Rolde? Dan is Wildveen Makelaars de juiste keuze. Wij bieden een persoonlijke benadering en deskundige begeleiding voor een soepel aankoop- of verkoopproces. Bij Wildveen luisteren we naar jouw wensen en streven we ernaar om jouw betrouwbare makelaar voor de lange termijn te zijn.

Makelaar in Rolde: Wilveen staat voor je klaar!

Op zoek naar een makelaar in Rolde? Wildveen staat voor je klaar! Of je nu een huis wilt kopen, verkopen of geïnteresseerd bent in nieuwbouw, bij Wildveen ben je aan het juiste adres. Wij voorzien je van alle benodigde informatie en begeleiden je bij het maken van de juiste keuze. Laat ons jouw woonwensen weten en wij zetten ons in om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Bij Wildveen Makelaars bieden we alles voor een aangename woonervaring. Of je nu een nieuwe woning zoekt, hypotheekadvies nodig hebt, of een taxatierapport wilt laten opstellen, wij zijn jouw deskundige makelaar in Rolde.

Meer over ons

De charme van een dorp, maar in de nabijheid van de steden: Rolde

Ben je op zoek naar de perfecte makelaar in Rolde? Rolde biedt het beste van twee werelden: de rust en charme van een dorp met de nabijheid van stedelijke gemakken. Of je nu verlangt naar de stilte van de natuur of de levendigheid van een actieve gemeenschap, Rolde heeft het allemaal. Als ervaren makelaars in Rolde en omgeving staan we klaar om je te begeleiden bij het vinden van je droomhuis. Met een uitgebreid aanbod aan koopwoningen in geliefde wijken zoals:

  • De Veste
  • De Weyert
  • Westerdiep
  • Kloosterveen
  • Rolderdiep

Elke dag helpen wij klanten bij het zoeken en vinden van hun droomwoning

Dagelijks helpen wij klanten met het zoeken, vinden en verkopen van woningen. Wij zijn dé makelaar van Rolde.

  • Verkoopmakelaar: wij staan naast jou! We ontzorgen en adviseren je over hoe en wanneer je je huis het beste te koop kunt aanbieden. We nemen de tijd en gaan ver om het beste resultaat te bereiken. Net even anders dan je misschien gewend bent.
  • Aankoopmakelaar: je weet pas wat iets waard is, als je weet wat iets waard is! Wij helpen je met onze persoonlijke no-nonsense aanpak. Wij wijzen je op risico’s, onderzoeken de voorwaarden en adviseren je over de hoogte van de bieding.
  • Taxaties: voor het afsluiten van een hypotheek heb je een gevalideerde taxatie nodig. Het verkopen van je huis doe je aan de hand van een waardebepaling. Bel ons als je een taxatie nodig hebt die door alle banken geaccepteerd wordt.
  • Hypotheken en waardebepaling: verhuisplannen? Dan is het handig om te weten wat jouw huis waard is. En nog belangrijker is hoe je dat bedrag ook daadwerkelijk krijgt. Wij weten hoe en dat komen we je graag vertellen in een persoonlijk gesprek.

Vind je droomhuis bij de makelaar in Rolde

Zoek je een heerlijke eengezinswoning of droom je van een appartement met een fijn balkon? Misschien wil je wel gelijkvloers wonen én genieten van een tuin. Wildveen Makelaars heeft een prachtig aanbod van woningen in Rolde.

Niet alleen in Rolde (Drenthe), we zijn ook actief als makelaar in:

Kijk rustig eens rond. En als jouw droomhuis er niet tussen zit, bel dan gerust. Grote kans dat we je toch kunnen helpen als makelaar in Rolde!

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op