Wildveen makelaars, de makelaar in en voor Groningen.

Jij zoekt de rust en ruimte van een dorp, dichtbij de stad. Wij helpen jou verder.

Neem meteen contact op

Verkoopmakelaar Groningen

Jouw woning verkopen doe je met een gecertificeerde verkoopmakelaar. Groningen kent Wildveen Makelaars als een betrouwbare en professionele partij. Wanneer jij jouw huis wilt verkopen kun je bij ons de beste ondersteuning en hulp ontvangen. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. Hier kun jij ervaren of wij de verkoopmakelaar in Groningen zijn die jij zoekt!

Voordelen van een verkoopmakelaar in Groningen

Het hebben van een verkoopmakelaar in Groningen kent voordelen. Je wilt natuurlijk de beste prijs voor jouw huidige woning ontvangen. Samen met de makelaars van Wildveen gaan wij ons uiterste best doen om dit te realiseren. De voordelen van Wildveen als verkoopmakelaar zijn:

  • Veel ervaring in het verkopen van woningen;
  • Kennis van de huidige markt en prijsindicatie;
  • De beste marketing om jouw woning op de markt te zetten;
  • Een groot netwerk van huizenzoekers;
  • Een persoonlijke en eerlijke benadering;
  • Nemen de stress bij jou weg wat betreft de verkoop, taxatie, marketing en papierwerk.

Kies voor Wildveen als jouw verkoopmakelaar in Groningen.

Wat doet een verkoopmakelaar en wat zijn de stappen?

De taak van een verkoopmakelaar is om ervoor te zorgen dat jouw woning snel en voor de beste prijs verkocht wordt. De makelaars van Wildveen ondersteunen jou bij iedere stap. Dit houdt in dat wij samen met jou gaan kijken naar de woning, een taxatie laten doen en daarna met een strategie komen. Daarbij overleggen wij ook met jou wat de courtage, de bemiddelingskosten voor de makelaar, zullen zijn.

De verkoopstrategie is afhankelijk van jouw wensen en de unieke punten van de woning. De woningpresentatie bevat al deze pluspunten en de nieuwe foto’s die geschoten zijn van het huis. De verkoopmakelaar in Groningen zal ook bij de bezichtigingen zijn en zal uiteindelijk ook de onderhandelingen doen. Tot slot zal de makelaar de koopovereenkomst opstellen en de overdracht begeleiden. De hoeveelheid taken die uit handen worden genomen tijdens de verkoop van jouw woning, in combinatie met de kennis zorgt ervoor dat een verkoopmakelaar onmisbaar is.

Meer over ons

Wat zijn de kosten voor een verkoopmakelaar?

De kosten van een verkoopmakelaar zijn afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste is het percentage wat jij afspreekt met de makelaar van Wildveen. De gemiddelde courtage ligt in Nederland tussen de 1% en de 2%. Hier kun jij rekening mee houden wanneer je kiest voor een verkoopmakelaar.

Neem vrijblijvend contact op met Wildveen: de verkoopmakelaar in Groningen

Je kunt bij Wildveen makelaars een vrijblijvend gesprek aanvragen. Hierdoor kun jij de keuze maken of je onze makelaardij als verkoopmakelaar in Groningen wilt inzetten. Wij zullen jou altijd persoonlijk te woord staan en hechten veel waarde aan goed contact. Bij ons bent jij geen nummer, maar zetten wij alles op alles om het beste voor jou en jouw te verkopen huis te realiseren. Benieuwd? Neem contact met ons op om jou te ondersteunen als verkoopmakelaar in Groningen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op