Wildveen makelaars, de makelaar die jou compleet ontzorgt.

Van aankoop tot verkoop en van taxatie tot administratie, wij ondersteunen jou.

Neem meteen contact op

Taxatie Groningen

Een huis in Groningen laten taxeren is nodig bij onder andere een huis aankopen, verkopen en bij vergunningen aanvragen. Voor de taxatie in Groningen kun jij naar Wildveen Makelaars gaan. Hier staan gecertificeerde makelaars klaar om jouw woning te taxeren. Snel, realistisch en vertrouwd, dat zijn de taxatierapporten van Wildveen.

Wil jij jouw huis laten taxeren bij een erkend taxateur in Gorningen?

Graag gaan we in gesprek en maken we samen een plan om je ambities te realiseren. Van het vinden van een kopen voor jouw huidige woning tot een nieuw thuis, waar nieuwe herinneringen gemaakt kunnen worden.

Wat houdt een taxatie in Groningen in?

Een taxatie van jouw woning in Groningen bestaat uit een aantal aspecten. In het taxatierapport komen namelijk de volgende onderdelen naar voren:

 • Het aantal m2 woonoppervlakte en perceel;
 • De staat van de woning;
 • De afwerkingen;
 • De locatie van de woning en voorzieningen in de buurt;
 • Een eventuele tuin en de staat hiervan;
 • Eventuele dakkappellen en de staat;
 • De eventuele zolder en garage;
 • Het energielabel en verbruik;
 • In het kort kunnen wij omschrijven dat een taxatie op basis van de actuele informatie van de woning de waarde van de woning bepaald.

  Waarom is een taxatie nodig?

  Wanneer jij een huis wilt kopen of verkopen is het nodig om de waarde van het huis te weten te komen. Dit doe je met een taxatie. Bij de koop van een woning zal de hypotheekverstrekker ook altijd naar dit rapport vragen. De hypotheek die jij ontvangt is afhankelijk van de waarde die uit het taxatierapport naar voren komt. Hierdoor is de waarde van groot belang om zowel als koper als verkoper inzichtelijk te hebben.

  Meer over ons

  De kosten voor een taxatie

  De kosten voor een taxatie verschillen overal. Ook per woning kan het verschillen wat een taxatie kost. Gemiddeld gezien kost dit rapport tussen de €500 en €800, eventuele uitzonderingen daar gelaten. Tijdens een gesprek met een taxateur van Wildveen overleggen wij vooraf wat de prijs zal zijn. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

  Wildveen Makelaars: de taxateur in Groningen

  Wildveen Makelaars is de geschikte taxateur in Groningen. Wij zijn vastgoed gecertificeerd, aangesloten bij de NVM en het Nederlandse Woning Waarde Instituut. Met al onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jij een passende taxatie ontvangt voor jouw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een taxatie in Groningen bij Wildveen Makelaars.

  Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

  Neem contact op