Wildveen makelaars, de makelaar in en voor Zuidlaren.

Jij zoekt de rust en ruimte van een dorp, dichtbij de stad. Wij helpen jou verder.

Neem meteen contact op

Verkoopmakelaar Zuidlaren

Wil jij jouw huis verkopen? Kies dan voor Wildveen makelaars: de verkoopmakelaar in Zuidlaren! Onze gecertificeerde makelaars helpen jou bij het verkopen van je huidige woning. Maak vrijblijvend een afspraak met ons over de mogelijkheden en wie weet gaan wij voor je aan de slag als verkoopmakelaar in Zuidlaren.

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar in Zuidlaren?

Een verkoopmakelaar in Zuidlaren aanhaken heeft vele voordelen. Wanneer jij je huis wilt verkopen kun je ervan uitgaan dat de specialisten van Wildveen het uiterste uit de kan halen. Jij wilt de beste prijs voor jouw woning en de minste stress van de administratie en planning. Hier komt een verkoopmakelaar goed van pas. Waarom je wilt kiezen voor ondersteuning tijdens het verkopen van jouw woning?

  • Kennis van de markt en huidige prijzen;
  • Veel ervaring met het verkopen van huizen;
  • Een groot netwerk in de omgeving en daarbuiten;
  • Sterkte strategische plannen en uitvoeringen;
  • Jij ervaart geen stress aan de verkoop, wij regelen alles voor je;
  • Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk en eerlijke communicatie.

Wildveen Makelaars zet zich in om ervoor te zorgen dat jij stressvrij jouw huis kunt verkopen. Dit houdt in dat wij de taxatie kunnen regelen, de marketing doen, de bezichtigingen plannen en bijwonen, al het papierwerk achteraf en de overdracht. Zo kun jij zorgeloos verhuizen naar jouw nieuwe aangekochte woning.

Stappenplan van Wildveen Makelaars bij de verkoop van jouw huis

Jouw woning snel en voor de hoogste prijs verkopen. Dat is wat de verkoopmakelaar in Zuidlaren graag voor jou wil bereiken. Hoe wij daar komen? Daar zijn een aantal stappen voor die wij samen gaan zetten. Ten eerste kom jij bij ons op kennismaking en hebben wij een vrijblijvend gesprek over jouw wensen, jouw huis en de courtage (bemiddelingskosten voor de makelaar).

Wanneer alles tijdens het gesprek akkoord is gaan wij kijken naar jouw woning en de unieke punten uitlichten. Er worden nieuwe foto’s genomen voor op de website en de marketing rondom de bezichtigingen zal worden gedaan. De eventuele kopers worden ingepland en onze makelaar zal aanwezig zijn bij de bezichtigingen. Tot slot regelen wij de onderhandelingen, in overleg met jou, en zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst klaar is en de overdracht wordt geregeld.

Meer over ons

Wat kost een verkoopmakelaar?

Het is lastig een prijs te benoemen op de vraag wat een verkoopmakelaar kost. Dit is afhankelijk van vele factoren. Tijdens onze gesprekken zullen wij een courtage afspreken. Dit zijn de bemiddelingskosten voor onze makelaardij. Hiervoor krijg jij de ervaring, kennis en het netwerk van onze verkoopmakelaars in Zuidlaren. Gemiddeld gezien bedraagt de courtage rond de 1% à 2% in Nederland.

Wildveen Makelaars: Dé verkoopmakelaar in Zuidlaren

Wildveen Makelaars is dé verkoopmakelaar in Zuidlaren. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van aankoop en verkoop weten wij als geen ander de markt in deze omgeving. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, en zullen wij ervoor zorgen dat jij geen nummertje bent, maar de lijntjes kort houden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak bij Wildveen Makelaars: dé verkoopmakelaar in Zuidlaren.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op