Wildveen makelaars, de makelaar die jou compleet ontzorgt.

Van aankoop tot verkoop en van taxatie tot administratie, wij ondersteunen jou.

Neem meteen contact op

Taxatie Zuidlaren

Een taxatie in Zuidlaren is nodig bij de verkoop en aankoop van een woning. Daarnaast is het ook nodig wanneer jij een vergunning wilt aanvragen. Het is belangrijk dat je kiest voor een kwalitatieve taxateur in Zuidlaren, zoals Wildveen Makelaars. Hier vind je gecertificeerde taxateurs die een taxatierapport voor jou kunnen opstellen. Neem vrijblijvend contact op voor een taxatie in Zuidlaren bij Wildveen.

Wil jij jouw huis laten taxeren bij een erkend taxateur in Zuidlaren?

Graag gaan we in gesprek en maken we samen een plan om je ambities te realiseren. Van het vinden van een kopen voor jouw huidige woning tot een nieuw thuis, waar nieuwe herinneringen gemaakt kunnen worden.

Wat is een taxatie in Zuidlaren?

Zodra jij een taxatie in Zuidlaren nodig hebt voor jouw woning, zijn er een aantal aspecten waar een taxateur op let. Het taxatierapport bestaat namelijk uit een aantal onderdelen, waaronder:

 • De m2 woonoppervlakte en m2 perceel;
 • Hoe de staat van de woning is;
 • De afwerking van de woning;
 • Waar het huis gelokaliseerd is en welke voorzieningen er in de buurt zijn;
 • De staat van de tuin, indien deze aanwezig is;
 • De staat van de dakkappellen, indien deze aanwezig zijn;
 • Een zolder en/of garage, indien deze aanwezig zijn;
 • Het energieverbruik en energielabel.
 • Wij taxeren de woning op basis van deze punten en geven er een waarde aan.

  Waarom heb je een taxatie nodig?

  Zet jij jouw huis te koop? Dan heb je een taxatierapport nodig. Hiermee laat jij zien wat de waarde van het huis is aan de hand van de onderdelen van de taxatie. Wil jij een huis kopen? Dan is de taxatie ook belangrijk, aangezien het aangeeft hoeveel jij kunt lenen bij de hypotheekverstrekker. Voor zowel de koper als de verkoper zijn het taxatierapport uiterst belangrijk. Daarom helpt Wildveen Makelaars graag om een rapport zo snel en professioneel mogelijk op te stellen.

  Meer over ons

  Wat zijn de kosten?

  De kosten voor de taxatie zijn bij iedere taxateur verschillend. Vaak kun je rekening houden met een gemiddelde tussen de €500 en €800, maar er kunnen ook eventuele uitzonderingen zijn. Per woning kan het verschillen wat de taxatiekosten zijn, afhankelijk van de veelzijdigheid van het huis. Tijdens het vrijblijvende gesprek met Wildveen bespreken wij de taxatiekosten, hierdoor kom jij nooit voor financiële verrassingen te staan.

  Kiezen voor Wildveen Makelaars als taxateur Zuidlaren

  Kiezen voor Wildveen Makelaars als taxateur in Zuidlaren is kiezen voor ervaring en kwaliteit. Met onze aansluiting bij het NVM en het Nederlandse Woning Waarde Instituut weet je zeker dat je de beste kennis in huis haalt. Hiermee krijg jij de meest reële waarde voor jouw huis, inclusief het rapport toegestuurd. Zoek je daarnaast een woning? Ook dan zijn wij de makelaar voor jou! Voor elke fase in jouw leven hebben wij een woonoplossing. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op over een taxatie in Zuidlaren.

  Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

  Neem contact op