Makelaar Assen

Assen is een stad in de provincie Drenthe, bekend om zijn charmante kanalen en groene landschappen. Het biedt een rustige woonomgeving met een uitstekende balans tussen natuur en stedelijke voorzieningen.
Neem meteen contact op
Ben je op zoek naar een makelaar in Assen? Dan ben je bij Wildveen Makelaars aan het juiste adres. Met onze persoonlijke benadering en uitgebreide kennis begeleiden wij je door het gehele aankoop- of verkoopproces. Bij Wildveen staan jouw wensen voorop; wij streven ernaar de makelaar te zijn waar je altijd op kunt rekenen.

Makelaar nodig in Assen? Wildveen is jouw partner!

Of je nu op zoek bent naar een koopwoning, een huurhuis of een nieuwbouwproject, bij Wildveen, de makelaar  in Assen ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je met alle benodigde informatie en vol vertrouwen de juiste keuze kunt maken. Deel je woonwensen met ons en wij gaan direct voor je aan de slag om je tevredenheid te garanderen.

Bij Wildveen Makelaars vind je alles wat je nodig hebt voor een prettige woonervaring. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe woning, het regelen van je hypotheek, het opstellen van een taxatierapport, wij zijn jouw specialist als makelaar in Assen

Meer over ons

Jouw makelaar in Assen

Op zoek naar jouw ideale makelaar in Assen? Er gaat niets boven Assen! Deze stad biedt de gemoedelijkheid van een dorp gecombineerd met de levendigheid van een stad. Of je nu houdt van rust of juist de dynamiek van het stadsleven, in Assen vind je altijd de perfecte plek. Zoek je een woning waar je je echt thuis voelt? Als makelaar in Assen en omgeving staan we klaar om je te helpen met een breed aanbod aan koopwoningen. Ontdek onze prachtige panden in populaire buurten zoals:

  • Baggelhuizen
  • Marsdijk
  • Lariks
  • Kloosterveen 
  • Peelo

Volledige ondersteuning met diverse makelaarsdiensten

Als makelaar Assen staan we klaar om je volledig te ondersteunen met diverse makelaarsdiensten. Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Of je nu een koopwoning of nieuwbouwproject zoekt, wij regelen het voor je.

Onze ervaren aankoopmakelaars staan klaar om direct voor je aan de slag te gaan om jouw droomhuis te vinden. We begrijpen dat de woningmarkt uitdagend kan zijn, daarom bieden we professionele begeleiding bij elke stap van je zoektocht. Of je nu op zoek bent naar aankoopbegeleiding, verkoopondersteuning, een nauwkeurige taxatie of onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zorgen ervoor van begin tot eind. Bij Wildveen Makelaars zetten we ons volledig in om jouw woonwensen werkelijkheid te maken.

De makelaar in Assen waar persoonlijk contact voorop staat

Bij ons staat persoonlijk contact met onze klanten voorop. Daarom krijg je altijd een vaste contactpersoon toegewezen bij ons als makelaar in Assen. Met jouw contactpersoon kun je alles bespreken, zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis. Daarnaast kun je eenvoudig communiceren via (video)gesprekken, e-mails of WhatsApp-berichten. 

We bedienen natuurlijk niet alleen actief als makelaar in Assen (Drenthe), we zijn ook actief op de volgende plekken:

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan klaar om jou verder te helpen en jouw woonwensen te realiseren als makelaar in Assen

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op