Makelaar Haren

Jij zoekt de rust en ruimte van een dorp, dichtbij de stad. Wij helpen jou verder.

Neem meteen contact op

Zoek jij een makelaar? Haren gaat naar Wildveen Makelaars. Door middel van persoonlijke aandacht en expertise zorgen wij ervoor dat jouw aankoop- of verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij Wildveen ben je geen nummer, maar een persoon voor wie wij de makelaars voor het leven willen zijn.

Wildveen is de makelaar in Haren

Wie de beste makelaar van het noorden zoekt kiest voor Wildveen Makelaars in Haren. Onze expertise rijkt door op het gebied van kennis, ervaring en persoonlijke aanpak. Hiermee zijn wij anders dan andere makelaars. Wij willen dat jij je thuis voelt, niet alleen in jouw nieuwe huis, maar ook bij ons.

Al jarenlang kijken wij kritisch naar de woningen waar onze klanten geïnteresseerd in zijn en geven ze onze eerlijke mening. Hiermee kun jij een weloverwogen keuze maken om te besluiten voor een huis te gaan of niet. Wij kennen de markt in Haren en als makelaar zijnde ondersteunen wij jouw om de droomwoning te vinden.

Meer over ons

Wat kun je verwachten van onze makelaardij?

Bij onze makelaardij in Haren kun jij de beste kwaliteit verwachten. Daarnaast hebben wij diverse diensten waar wij jou mee kunnen ondersteunen. Hieronder geven wij jou een overzicht van al onze diensten.

  • Wij zijn de aankoopmakelaar die helpt bij het kopen van jouw droomhuis. Door te kiezen voor een aankoopmakelaar in Haren vergroot jij de kans dat het huis van jou wordt.
  • Wij zijn een verkoopmakelaar die jou ondersteunt en ontzorgt bij het verkopen van jouw woning. Hierbij kijken wij naar een passende strategie die jouw huis het beste uitlicht, hebben wij de connecties die zorgen voor een goede opkomst en met onze ervaring weten wij het huis goed te prijzen en te verkopen.
  • Voor een taxatie kun je ook bij Wildveen zijn. Bij de verkoop en aankoop van een woning is een taxatierapport verplicht en wordt dit gebruikt om de waarde van een huis te bepalen. Daarbij staan eventuele gebreken ook in dit rapport, zodat je weet wat voor woning en in welke staat jij deze aanschaft.

Onze persoonlijke aanpak is uniek en waarborgen wij als kernwaarde. Wij zijn makelaars voor het leven, waardoor je nooit een nummer zult worden. Bij al onze diensten kun jij de beste kwaliteit en expertise verwachten.

Kiezen voor Wildveen is kiezen voor ervaring en kwaliteit

Zoek jij een makelaar voor het leven? Dan zit je bij Wildveen goed. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en kunnen wij de kans op slagen vergroten. De markt is bekend bij ons en hier kunnen wij goed op inspelen.

In iedere fase van jou leven kunnen wij jou helpen zoeken naar je droomhuis of het verkopen van je huidige woning. Wij zijn aangesloten bij diverse vakbonden, zoals de NVM en het Vastgoedcert Gecertificeerd. Hierdoor weet je zeker dat wij kwaliteit leveren als makelaar in Haren.

Kom langs naar de Makelaar in Haren: Wildveen Makelaars

Heb jij een makelaar in Haren nodig? Neem contact op met ons en kom langs om kennis te maken. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij jouw wensen, doelen en budget bespreken en wie weet woon jij binnenkort in jouw droomhuis. Voor jouw hele leven zijn wij de makelaar in Haren, namelijk Wildveen Makelaars.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op