Wildveen makelaars, de makelaar in en voor Groningen.

Jij zoekt de gezelligheid en levendigheid van de stad. Wij helpen jou verder.

Neem meteen contact op

Of jij nu middenin het dorp wilt wonen, juist liever in een boerderijtje aan de rand of een groot gezinshuis zoekt. Wat je ook kiest, je wil dat ieder huis als jouw thuis voelt. En niemand kan beter vertellen hoe jij wilt wonen en leven dan jijzelf. Dat begrijpen we. Daarom luisteren we naar jouw wensen, zetten we onze ervaring in en bekijken we ieder huis kritisch. Bovendien kennen wij Groningen op ons duimpje. En doen we graag dat stapje extra om te zorgen dat jij je thuis voelt. Bij ons én in je nieuwe huis. Daar kun je van op aan.

Makelaar Groningen

Wildveen is de makelaar in Groningen. Hier vind jij makelaars met kennis, ervaring en kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Je bent bij ons geen nummer, maar wij staan altijd voor jou klaar. In iedere fase van jouw leven zijn wij de makelaar in Groningen die je om advies en hulp kunt vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek jouw wensen met onze makelaars in Groningen.

Wildveen: de makelaar in Groningen

Wildveen is de makelaar in Groningen wanneer jij kiest voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de NVM, Nederlandse Vereniging van Makelaars. Je kunt ervan uitgaan dat wij jou kunnen ondersteunen op ieder gebied, van aankoop tot verkoop en eventuele taxaties. Voor iedere fase in jouw leven zijn wij dé makelaar waar jij kunt aankloppen.

Een huis kopen of verkopen blijft altijd spannend. Wij hebben veel kennis van de huidige markt en ervaring op het gebied van aankoop en verkoop van een woning. Juist daarom is Wildveen makelaars in Groningen de plek waar jij volledig ontzorgt kunt worden. Jouw droomwoning komt een stap dichterbij wanneer jij samen met ons gaat werken.

De diensten van de makelaardij in Groningen

Bij onze makelaardij in Groningen kun je een fullservice kantoor verwachten. Wij helpen jou van begin tot eind. Zo helpen wij jouw droomhuis te vinden. Aan de hand van een gesprek waar wij de wensen bespreken gaan wij voor jou op zoek. Zodra we een passend huis hebben gevonden gaan wij met jou mee naar de bezichtiging en helpen wij jou met een passend bod doen en de administratie hiervan.

Daarnaast helpen wij ook met de verkoop van jouw woning. Wij kunnen jouw huis taxeren, de marketing voor de verkoop doen, helpen met de bezichtigingen en daarna de verkoop rondmaken. Ook nemen wij de overdracht in ons takenpakket. Hierdoor ben jij zelf volledig ontzorgt, maar natuurlijk heb jij altijd inspraak op de strategie en overige zaken waar jij bij betrokken wilt zijn.

Meer over ons

Kiezen voor Wildveen als jouw makelaar in Groningen

Zoek jij een makelaar voor het leven? Kies dan voor Wildveen Makelaars in Groningen. In iedere fase van jouw leven kunnen wij je ondersteunen en helpen zoeken naar een passend huis voor jouw wensen. Wij behoren tot de beste makelaars die aangesloten zijn bij diverse vakbonden, zoals de NVM, NWWI (Nederlandse Woning Waarde Instituut) en het Vastgoedcert Gecertificeerd. Kies voor kwaliteit en persoonlijkheid bij Wildveen Makelaars in Groningen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op