Makelaar Gieten

Je zoekt de serene omgeving van een dorp, maar wilt toch dicht bij de stad zijn. Wij staan klaar om je hierbij te helpen.
Neem meteen contact op

Ben je op zoek naar een makelaar in de buurt van Gieten? Kies dan voor Wildveen Makelaars. Wij zorgen voor een soepel aankoop- of verkoopproces dankzij onze persoonlijke aandacht en expertise. Bij Wildveen sta je als persoon centraal; wij streven ernaar jouw vaste makelaars te worden voor het leven.

Wildveen is de makelaar in Gieten

Zoek je een makelaar in de omgeving van Gieten? Wildveen Makelaars is de plek waar je terecht kunt voor hulp bij het kopen, verkopen en taxeren van een huis. Ook voor een onafhankelijk hypotheekadvies zit je bij ons op de goede plek. Door middel van onze expertise en persoonlijke aanpak zijn wij dé makelaar voor in Gieten.

Meer over ons

Kies voor Wildveen als makelaar in Gieten

In Gieten staat makelaardij Wildveen bekend als een makelaar met uitgebreide kennis over de woningen in de omgeving. Wij kunnen je alles vertellen over de woningmarkt en hier goed op inspelen. Onze expertise en persoonlijke benaderingswijze dragen bij aan het zo soepel mogelijk verlopen van jouw aankoop- of verkoopproces. 

Met de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat de beste adviezen te geven, zodat jij je huidige woning kunt verkopen of de zoektocht naar je droomhuis kunt beginnen. Wij kennen de markt in Gieten als geen ander en ondersteunen je daarom graag.

Onze diensten in Gieten als makelaar

Als makelaar in de omgeving van Gieten kun je rekenen op goede ondersteuning. Daarom bieden we diverse kwalitatieve diensten aan die jou kunnen helpen in het verwezenlijken van een droomwoning:

  • Aankoopmakelaar: wij helpen jou bij het kopen van jouw droomhuis in Gieten. Ons aanbod met woningen vind je hier
  • Verkoopmakelaar: wij ondersteunen en ontzorgen je als het aankomt op het verkopen van je huidige woning. Met onze ervaring kunnen we zorgen dat de woning goed geprijsd op de markt komt. Daarnaast helpen we bij de bezichtigingen. 
  • Taxatie: wij kunnen de waarde van een woning bepalen. Bij de aankoop en verkoop van een woning is een taxatierapport verplicht. Op deze manier weet je wat voor woning je aanschaft en in welke staat de woning verkeert. 
  • Onafhankelijk hypotheekadvies: wij helpen jou om de financiering voor een woning rond te krijgen door samen een geschikte hypotheek te kiezen. 

Reken op ervaring en kwaliteit bij Wildveen

De medewerkers bij Wildveen zijn makelaars voor het leven. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij op elk moment in je leven voor je klaar staan om jouw makelaar in Gieten te worden. Wij zijn aangesloten bij de NVM en Vastgoedcert Gecertificeerd, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. 

Of je nu je eerste woning wilt kopen, terug wilt keren naar je oude woonplaats of een grote gezinswoning zoekt. Wij gaan samen met jou op zoek naar een nieuw huis waar je je thuis zult voelen. Onze persoonlijke aanpak maakt onze werkwijze uniek, waardoor je de beste kwaliteit en expertise kunt verwachten. 

Wildveen: de makelaar voor in Gieten

Heb jij een makelaar in Gieten nodig? Kom langs op ons kantoor in Groningen of Zuidlaren om kennis te maken met het team van Wildveen of neem contact op voor meer informatie over onze diensten en werkwijze. 

Samen met jou bespreken we je wensen, doelen en budget, zodat we op zoek kunnen naar je droomhuis. Ook voor de verkoop van je huis, een onafhankelijk hypotheekadvies en het laten taxeren van een woning kun je bij ons langskomen. Wildveen Makelaars is dé makelaar voor in Gieten.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op