Wildveen makelaars, de makelaar in Annen.

Bij Wildveen makelaars vind je de makelaar in Annen die jouw droomhuis kan vinden. De rust en ruimte van een dorp, dichtbij de stad. Wij helpen jou met jouw wensen verder.

Neem meteen contact op

Waarom kiezen voor Wildveen als makelaardij in Annen?

Kiezen voor Wildveen als makelaardij in Annen is kiezen voor een makelaar voor het leven. Van de eerste starterswoning tot een levensloopbestendige woning en alles ertussen, wij staan voor jou klaar. Onze makelaars kennen de markt en ontwikkelingen als geen ander en kunnen jou helpen met het kopen of verkopen van jouw huis. Wij luisteren naar jouw wensen en zetten dit om in actie.

Wildveen is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en zullen wij jou altijd voorzien van het beste advies. Voor iedere fase in jouw leven zijn wij dé makelaar waar jij altijd welkom bent.

Kom langs voor een vrijblijvende ontmoeting met onze makelaars.

Meer over ons

Huis verkopen in Annen?

Wil jij jouw huis verkopen in Annen? Dan is Wildveen makelaars er voor jou. Met onze daadkracht en deskundigheid zorgen wij voor de passende manier om jouw woning te verkopen. De Wildveen makelaars kennen Annen als geen ander en zullen met veel enthousiasme meehelpen aan het beste resultaat voor jou. Van marketing tot papierwerk, wij nemen alle stress bij jou vandaan.

Huis kopen in Annen?

Ben jij klaar om een huis te kopen in Annen? Vind jouw droomhuis samen met onze makelaars. Samen kijken wij naar de opties binnen je budget en welke wensen je hebt. Wij ondersteunen jou in het aankoopproces, gaan met je mee naar de bezichtiging en bekijken het huis grondig op eventuele mankementen.

Ben jij enthousiast? Dan helpen wij jou met het berekenen van een passend bod, waardoor de kans op jouw droomhuis vergroot! Klaar voor de nieuwe stap? Kies voor Wildveen makelaars om een huis te kopen in Annen.

Alle diensten bij Wildveen

Naast een huis kopen of verkopen in Annen kunnen wij meer voor jou betekenen. Samen kunnen wij sparren over de realistische wensen voor een nieuwe woning. Ook al het papierwerk nemen wij jou uit handen. Hierdoor verloopt het kopen van een huis zonder stress.

Bij het verkopen van een woning denken wij mee over de marketing en helpen wij met de bezichtigingen. Wildveen heeft gecertificeerde taxatie makelaars, die zorgen dat er een passende prijs voor jouw woning wordt samengesteld.

Tot slot werken wij samen met een partij die een onafhankelijk hypotheekadvies gesprek met jou kan voeren, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op