Hoge woonlasten? Geef nu gas

 

Woonlasten zijn veel meer dan je hypotheek die je maandelijks betaald. 

Bij de aanschaf van je woning is het dan ook van cruciaal belang om te kijken wat dit betekent voor jouw situatie. Want jouw woonlasten is een opeenstapeling van een verschillende kosten. Uiteenlopend van de hypotheekrente en aflossing tot gas en elektra.

Wij brengen tijdens het aankoop en verkooptraject dit voor je inzichtelijk.

Wil je bijvoorbeeld kleiner gaan wonen om de maandlasten te verlagen, dan is het wel van belang om goed te kijken naar het duurzaamheidslabel van je toekomstige woning. En ben je toch verliefd geworden op dat prachtige huis met grote tochtgaten? In sommige gevallen zijn er ook subsidies en maatregelen mogelijk om de woning te verduurzamen.

Graag gaan we met u in gesprek om de huidige en gewenste woonsituatie in beeld te brengen. Zo volgen onze collega’s een opleiding tot EPA adviseur. Op die manier kunnen we je van maatwerkadvies voorzien op het gebied van isolatie, verwarming en ventilatie. Maar helpen we je ook op weg met de juiste regelingen en subsidies.

Binnen onze organisatie hebben we zo alle disciplines aan boord. Van aan- en verkoop tot financiering en het advies op het gebied van verduurzaming. Waardoor jij je bezig kan houden met je nieuwe woning. Weten wat dit voor jou betekend? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Makelaars voor het leven

Bij Wildveen vind je makelaars voor het leven. Enthousiaste, daadkrachtige, betrokken en bovenal deskundige makelaars. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem direct contact op.

Tot ziens bij Wildveen makelaars

Contact