Of jij nu je eerste huis gaat kopen, terug wilt naar de stad of een studentenkamer wilt kopen voor je kinderen.

Wat je ook kiest, je wilt dat je huis als jouw huis voelt. En niemand kan beter vertellen hoe jij wilt wonen dan jijzelf. Dat begrijpen we. Daarom luisteren we naar jouw wensen, zetten we onze ervaringen in en bekijken we ieder huis kritisch.

We kennen de regio Groningen op ons duimen. En we doen graag een stapje extra om te zorgen dat jij je thuis voelt. Bij ons én in je nieuwe huis. Daar kun je van op aan.

Heb je ambities om je nieuwe woning te verbouwen en helemaal naar wens te maken? Ook dan voorzien we je graag van het beste advies op het gebied van bouwkunde. We beschikken over een netwerk met daarin een bouwkundig expert, verschillende bouwbedrijven, stylisten, stukadoors, stratenmakers en hoveniers. Daarnaast werken wij ook met verschillende partners samen op het gebied van assurantiën, juridische en notariële zaken. Kortom: genoeg hulpbronnen om jou bij te staan in al jouw woonwensen. 

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn in Groningen?

Graag gaan we in gesprek en maken we samen een plan om je ambities te realiseren. Wij begeleiden het traject van het vinden tot het kopen van jouw nieuwe thuis. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen in de verkoop van je huidige woning. https://wildveen.nl/verkopen

 

Of jij nu je eerste huis gaat kopen, terug wilt naar Zuidlaren of een grotere gezinshuis zoekt. Wat je ook kiest, je wilt dat je huis als jouw huis voelt. En niemand kan beter vertellen hoe jij wilt wonen dan jijzelf. Dat begrijpen we. Daarom luisteren we naar jouw wensen, zetten we onze ervaringen in en bekijken we ieder huis kritisch

Makelaars voor het leven

Bij Wildveen vind je makelaars voor het leven. Enthousiaste, daadkrachtige, betrokken en bovenal deskundige makelaars. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem direct contact op.

Tot ziens bij Wildveen makelaars

Contact