Verkopen

Je hebt een nieuwe woning op het oog of je gaat samenwonen en wilt jouw huidige woning verkopen. Welke reden je ook hebt, wij helpen je graag met het vinden van een koper. Daar zorgen we samen met jou voor. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder.

Vraag je gratis waardebepaling aan

Zo gaan we te werk

Kennismaken
Niemand weet meer over jouw huis, dan jijzelf. We komen daarom eerst langs voor een kennismaking. Graag komen we vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Om goed van start te gaan, zorgen wij voor een goede voorbereiding. We vertellen je wat je kunt verwachten van ons en luisteren naar jouw verhaal.

Fotografie
Belangrijk bij de verkoop van een woning is de juiste beeldvorming. Voor een groot deel wordt dat gedaan met fotografie. We laten jouw huis op de juiste manier in beeld brengen door een professionele fotograaf en een styliste.

Informatie bundelen
Naast foto’s hebben we voor de verkoop ook andere informatie nodig. Wij meten het huis op en zorgen ervoor dat alle informatie die van toepassing is op jouw huis in kaart wordt gebracht. Dan kun je denken aan het beschrijven van het aantal kamers, het energielabel van de woning, de oppervlakte van het huis, isolatie van de woning en meer.

Advertentie
De informatie die we verzamelen, bundelen we samen met de foto’s en jouw verhalen tot een mooie advertentie. Door het plaatsen van deze advertentie op Funda en het onder de aandacht brengen van jouw woning op sociale media en andere plaatsen, kunnen we ons richten op de juiste doelgroep. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw huis door potentiële kopers wordt gevonden.

Bezichtigingen
Zodra potentiële kopers zich bij ons melden, kunnen we bezichtigingen inplannen. In overleg met jouw plannen we een moment waarop de geïnteresseerden de woning kunnen komen bekijken. Wij nemen deze taak op ons en gaan samen met de potentiële kopers door jouw woning.

Vervolg
De volgende stappen bestaan uit onderhandelingen over de prijs en andere zaken die betrekking hebben op de verkoop. In samenspraak met jou zorgen we ervoor dat de verkoop verloopt op een manier die voor alle betrokken partijen het best is. Als het vervolgens komt tot het tekenen van de koopovereenkomst, dan rest alleen nog de overdracht van de sleutel om de verkoop af te ronden.

Makelaars voor het leven

Bij Wildveen vind je makelaars voor het leven. Enthousiaste, daadkrachtige, betrokken en bovenal deskundige makelaars. Maak kennis met onze toegewijde collega’s!

Meer over ons

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct contact op.

Neem contact op